Acasă > Raport

 

H2S Gas Report

Gazul Hidrogen sulfat (H2S) format in conductele de canalizare poate fi daunator mediului. Gazul H2S formeaza acid sulfuric atunci cind concentratia lui depaseste 2.0 ppm astfel cauzind coroziunea multor materiale subterane in particular cimentul si otelul.

Raportul H2S Gaz produce informatii ajutatoare in determinarea sursei de acid sulfuric si a gradului de coroziune. Gradul de coroziune din raportul laser reflecta efectul acidului sulfuric, iar raportul sediment indica sursa gazului hidrogen sulfat. Inspectia Multi-senzor produce o imagine infrastructurala mult mai completa a conductei.

Temperatura
Temperatura poate accelera efectul de coroziune cauzat de acidul sulfuric. De exemplu zonele mai calduroase ale tarii au probleme de coroziune mai ridicate. Hi-tec Pipe Rehabilitation include un raport de temperatura al aerului din interiorul conductei in raportul H2S Gaz. 

 

 

Apasă să vezi un exemplu de raport H2S gaz(PDF)

 

  Schița Hidrogen Sulfat

 

 

Laserul 3Dimensional foloseste o tehnologie compet diferită si mult mai avansată decit traditionalul lases de profil, gener´┐Żnd informații mult mai acurate in legatura ovalității si coroziunii conductelor.

Raport
3D Laser

Broșuri
Inspecția Multi Snzor

Articole Educationale
Masuratori acurate de deviatii a conductelor.

AMBELE                          CCTV  si 3Dlaser folosite la inspectarea conductelor cu diametru mărit.

Despre Noi
Servicii
Carieră
Robotică
Senzori
Menajare Date
CCTV
Sonar
3D Laser
H2S Gaz